Ugrás a tartalomhoz

Ha nem tudnál bejelentkezni, kattints ide.

Nincs hang


  • Please log in to reply
14 válasz erre a témára

#1 ADAMFURUS

ADAMFURUS
  • Látogató

  • Hozzászólás: 107

Elküldve: 2006. június 22. 11:48

Hy

Egy olyan problémám lenne hogy nincs hang a gépemen! Egy új Windows raktam fel és hiába telepítek fel neki akármilyen drivert nem ismeri fel, de a régi windows-on jó volt a hang. Az alaplap egy ASUS P5LD2

Előre is kösz!
Sürgős lenne!

#2 arpsoft

arpsoft
  • Veterán

  • Hozzászólás: 5.681

Elküldve: 2006. június 22. 12:51

Alaplapi hangkártya?
Ha igen, akkor innen tudod letölteni a drivereket.
Mind az öt fájlt le kell tölteni (jó nagy, nem tudom miért), aztán kicsomagolni egy könyvtárba az egészet, majd elindítani a *part1.exe-t.
Ha egy problémát nem lehet megoldani, akkor meg kell kerülni. Ha azt sem lehet...

#3 ADAMFURUS

ADAMFURUS
  • Látogató

  • Hozzászólás: 107

Elküldve: 2006. június 23. 14:31

kösz megoldodot a probléma a windowsnak HD Audio frissités kellet.

#4 jimmy0719

jimmy0719
  • Vendég

  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2006. szeptember 21. 21:49

Halli!!
az lenne a gondom hogy van egy Abit IS7-E2-s alaplapom most telepitetem rá fell az xp-t és nem ismeri fel  a hangkártyámat tudnátok ebben nekem segitenni!
Fontoss lenne!!!!
Elöre is kösszi!!

#5 zico

zico
  • Törzstag

  • Hozzászólás: 936

Elküldve: 2006. szeptember 21. 21:58

Link nem ez kell?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

#6 Gereby

Gereby
  • Veterán

  • Hozzászólás: 6.874

Elküldve: 2006. szeptember 21. 22:21

Alaplapi hangkártyára gondolsz? BIOS-ban be van kapcsolva? Drivert telepítettél?

#7 Adani

Adani
  • Veterán

  • Hozzászólás: 8.670

Elküldve: 2006. szeptember 22. 10:45

Ha pedig nem alaplapi akkor érdemes elnézni a gyártó honlapjára. Nekem SB audigy 2 kártyám van, ezt sem ismeri fel az xp magától, Sound Blaster kártyákhoz drivert ITT találsz. Legutóbb csont nélkül felismerte, de az egy bõvített telepítõ volt ( Mellesleg ASUS p4p800 Deluxe lapom van, és az XP itt semmit sem ismer fel, se az alaplapi ethernet kártyát, se az USB 2.0-as portot, mindent neked kell telepíteni.)
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is!

#8 Machado

Machado
  • Törzstag

  • Hozzászólás: 703

Elküldve: 2007. február 9. 13:22

A problémám a következő:
Van egy ilyen "csodálatos" ASRock alaplap egy gépben és egyszerűen nem tudok hangot kicsikarni belőle.
Telepítettem először a netről leszedett friss drivereket -> nem megy, format C.
Megpróbáltam az alaplaphoz adott driverekkel, megint ugyanabba a problémába ütköztem:
A Realtek driver telepítése közben felismer valami Audio Bus-t, majd mikor véget ér a telepítés kapom az üzenetet, hogy a telepítés nem volt jó, az eszköz valószínűleg nem működik megfelelően. Hát nem is.
Ötlet?
ASRock 4i65G/P4 3.0C+Glacialtech 4360/Samsung 2*512Mb DDR PC3200/Galaxy GeForce 7600GT/WD Caviar RE 160Gb/FSP Blue Storm 350W/LG L194WT

#9 Gereby

Gereby
  • Veterán

  • Hozzászólás: 6.874

Elküldve: 2007. február 9. 14:58

BIOS-ban engedélyezve van? Nem ütközik valamivel?

#10 Machado

Machado
  • Törzstag

  • Hozzászólás: 703

Elküldve: 2007. február 9. 16:10

Engedélyezve van és integrált hangkártya, szóval nem hiszem, hogy ütközne valamivel.
Ami érdekes, hogy feltelepít egy K888111 nevû Windows frissítést is, ami elvileg segítene a dolgon, de nem teszi.  annoyed.gif
ASRock 4i65G/P4 3.0C+Glacialtech 4360/Samsung 2*512Mb DDR PC3200/Galaxy GeForce 7600GT/WD Caviar RE 160Gb/FSP Blue Storm 350W/LG L194WT

#11 eszti1978

eszti1978
  • Vendég

  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2010. február 1. 10:45

Sziasztok! Nekem van egy amilo Li1705 laptopom. Nincs rajt hang mikor megnézem hogy a rendszerinformációba mit ir a hangkártyáról semmi egy betû sincs ott. És azt is irja ki a gép hogy nincs hangeszköz. De van. Újra telepitették az xp rajta és azóta nincs. Már telepitettem egy csomó mindent de semmi  . És sajnos sürgös lenne mert tanuláshoz kell. Valaki segitsen . Már letöltöttem a hight definicion audiot is . Ha tudtok akkor légyszi úgy mint egy két évesnek. Köszönöm elõre is. Biosba nem tudom megnézni hogy mi van milyen nevet kell keresni. sad.gif

#12 Csaba_#

Csaba_#
  • Veterán

  • Hozzászólás: 4.230
  • Lakhely:Álmosd

Elküldve: 2010. február 1. 11:10

Hivatalosan ez a notebook, csak a Windows Vista (32-bit) operációs rendszert támogatja, ezért a hivatalos weblapján csak az ehhez való illesztőprogramokat lehet megtaláni.
5 másodperc "guglizás" után azonban:  arrow.gif Íme!
Kicsomagolás után, az audio mappában a setpup.exe-t kell elindítani. Ha eddig még nem történt volna meg, az összes hardver illesztőprogramot telepíteni kell, ami ebben a kis illesztő program válogatásban van.
"Férfi-e az, ki nem teszi jobbá a világot?" /Mennyei Királyság/

#13 david992

david992
  • Vendég

  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2010. február 21. 16:58

Üdv!

Nekem is amilo li 1705-ös laptopom van. A probléma a következõ: ha nincs bedugva jack dugó akkor a saját hangszóróján van hang. Ha bedugok egy fülhallgatót akkor nincs hang.
Több fülhallgatóval is próbáltam. Az op. rendszerem: windows 7. Vista alatt  van hangja a jack dugónak is.
Elõre is köszönöm a segítséget: david992

#14 Dinter0000

Dinter0000
  • Látogató

  • Hozzászólás: 94

Elküldve: 2010. október 8. 16:25

IDÉZET(ADAMFURUS @ 2006. június 23. 13:31) Üzenet megtekintése
kösz megoldodot a probléma a windowsnak HD Audio frissités kellet.


Szia!Nekem is ilyen problémám van!Hogyan frissítetted?

#15 nagyjani

nagyjani
  • Törzstag

  • Hozzászólás: 1.323

Elküldve: 2010. október 10. 18:37

Jó  régen volt, de szerintem a gyártó oldaláról letöltött szoftverrel.


0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó