Sziasztok!
Nagy gondom van a Thunderbird-el. Ismerősöm kérte hogy mentsem le a leveleit, beállításait, nagyon fontos neki, az élete munkája van a levelek között. Régebbi Thunderbirdet használ, de 2-es verziójút, de nem a legújabbat. A progin belül találtam olyat hogy .eml kiterjesztésbe lementi az összes levelet egy mappába. Ezt meg is tettem, több száz MB-os mappa lett. Találtam még olyat is hogy a beállításokat importálja egy mappába, ezt is megtettem. A PC-je formázva lesz, minden el fog veszni. Közben rátaláltam a MozBackup nevű programra ami az összes levelet, beállítást, címjegyzéket elvileg egy fájlba menti...
Megcsináltattam vele, csak hogy mindössze 2.5 MB-os fájl keletkezett, már gyanúsan kicsi a 3-400 MB-os levelek mentéséhez képest. Itthon a saját gépemre feltelepítettem a legújabb Thunderbirdet és tök más a kezelőfelülete, és amin kiakadtam, hogy nem tudok rákattintani a levelek importálása menüre, mert szürke, vagyis nem elérhető

:S. Hogy lehet az hogy egy régi verzióból ki lehetett menteni mindent, az újba meg már nem lehet visszarakni??? Ezt egyszerűen nem értem.
Na akkor mondom majd a MozBackup segít... a nagy túrót, visszaállított elvileg mindent, gyakorlatilag csak a beállításokat. Egy mappa, egy levél sincs meg... Ráadásul ha arra kattintok hogy töltse le a leveleket akkor sem csinál semmit. NEM TUDOM MITÉVŐ LEGYEK de sűrgősen meg kellene oldani a problémát, segítsetek!

Elvileg minden beállítás a levelekkel együtt vissza van állítva és nem elérhetőek ezek a menük...